Efterårets arbejdsweekend

Den kæmpestore eg i Lunken blev fældet og efterlod et bjerg af stammer, grene og blade. De skulle slæbes til Havremarken. Og mange andre større og mindre fældninger, plantninger og rodoptræk samt andre vedligeholdelsesopgaver rundt på fællesområdet stod på dagsordenen for efterårets arbejdsweekend 7.-8. oktober.

Der var varslet regn op ad lørdagen - og den holdt desværre, så det begyndte at dryppe allerede inden frokosttid. Kingosvej stod for den store fællesfrokost i teltet som var opstillet i Gryden af 10 gæve Romere allerede fredag eftermiddag. Og der var mange romere og stor appetit i det lidt kolde og fugtige vejr.

Til gengæld bød søndagen på smukt klart solskinsvejr til det resterende arbejde. Alt i alt en rigtig god arbejdsweekend.

Familieopgør til årets petanqueturnering

Sommerfesten måtte aflyses i år på grund af for få tilmeldte. Den gode tradition måtte vige for de mange gøremål, festligheder m.v. som typisk falder, når vi er kommet hjem fra sommerferie. 

Men heldigvis var der god opbakning til den lige så traditionsrige petanque-turnering. Et godt initiativ og en fælles indsats fra 6 gæve romere fik luget den tilgroede bane, så den næsten fremstod som ny.

Turneringen endte med et rent familie-opgør i finalen - Anton og Wilma Harrsen mod Jeanne og Jens Harrsen. Det endte med at forældrene måtte se sig besejret af den fremadstormende ungdomsgeneration. Og Paul Paludan-Müller kunne overrække vindertrofæet til Anton og Wilma. Tillykke!

Våd sankt Hans

En juni til den kølige og fugtige side berigede naturen og fællesområdet med en tung gang regn om eftermiddagen d. 23. juni, så græs og ikke mindst det fint forberedte bål, var godt gennemvådt da romerne troppede op kl. 21 i Dalen.

Formanden holdt en kort tale om skt. Hans-traditionen og så der blev hældt godt med tændvæske på bålet. Ilden slukkede igen. Tændtes igen - og tiden gik. Nogle romere hentede aviser, grill-briketter, brænde, ukrudtsbrændere og andet brændbart og ved Paul Paludan-Müllers vedholdende indsats med hø-greben lykkedes det efter en times tid at få varmet og tørret det hele så godt igennem, at ilden endelig tog fat. De tålmodige romere istemte midsommervisen og hyggede i varmen og lyset fra bålet.