Kalender 2017

23. juni Skt. Hans-bål kl. 21 i Dalen
12. august Sommerfest 
Petanque kl. 14,
Romerbuffet på Baggesensvej kl. 17.30
7.-8. oktober Arbejdsweekend
Frokost arrangeres af Kingosvej

23. november

JulemødeMasser af af aktivitet på efterårets arbejdsweekend

Efter den varmeste september nogensinde var der kommet lidt skarpere kulde i luften til efterårets arbejdsweekend i Romerhusene. Som sædvanligt blev der holdt mandtal kl. 10 ved søen hvor arbejdsopgaverne blev fordelt af Poul Kjær Mortensen. 
I bedste romerånd blev der samarbejdet og sludret over river, hakker og spader. Søstien, fortovet på Kingosvej og terræntrapperne blev soigneret og fældebjørn gav den gas med motorsaven så grene, kviste, savsmuld og stammer væltede ned.
Frokosten bød på nye overraskelser i teltet på Holger Drachmanns Vej: Chili con carne og tunmousse og spændende kager til kaffen. 

OL-guld smittede af på grillaften

Sensommervarmen var perfekt til afslutning på årets torsdagsgrillaftener 25. august.
Der var fuldt hus ved alle bænkene og som et ekstra festligt indslag lod familien Hansen champagnepropperne springe og frugt og festlige flag.
Vi kunne jo nok gætte årsagen, men det VAR både fejring af sølv(bryllup) og - nåh ja - så lige den dér OL-guldmedalje som sønneke var med til at hive hjem til Danmark.

Således det store i det små - og omvendt. Tillykke til Hansens, til Danmark og romerne!

Sommerfest 2016

Sommerfesten 13. august 2016 blev knap så velbesøgt som tidligere år, vejret var lidt køligt og blandet men ellers var kvaliteten i top.
Kl. 14 var der inviteret til den traditionsrige årlige petanque-turnering, men om det var den silende regn eller det faktum at invitationen efter generalforsamlingsbeslutning kun blev udsendt pr. mail vides ikke - men kun 3 hold deltagere stillede op til turneringens start.
Sidste års vindere, Anton og Wilma, fightede flot mod debutanterne, Ove og Nina, men måtte nøjes med en andenplads - slået af Paul Palludan-Müller og Kim Pii, som fik overrakt vandrepokal og præmie.

Kl. 18 mødte 45 romere op og bidrog med lækkerier til en overdådig gourmet-buffet. Festkomiteen blev hædret af formand, Jørgen Raffnsøe, og så blev der skålet i hvide bobler.
Senere var der fællessang, og tale af Per B. Rasmussen, der introducerede underholdning af romer-kor-trioen: Birgit, Else-Margrethe og Poul "Morten".

Torsdagsgrill i al slags vejr

Fra juni til og med august er der fællesspisning omkring grillen på Havremarken. Skiftende grillmestre tænder op hver torsdag, så grillen er klar kl. 18.30, og mange romere nyder det hyggelige fællesskab ved bænkene i det høje græs.
Det er sjældent at fællesgrill-arrangementet må aflyses på grund af vejret. For det meste holder regnen sig væk, så vi kan nyde solen mens vi spiser, - men det sker at vejret driller - som det skete torsdag d. 14. juli, da en tung byge besluttede sig til at lække netop mens grillen var fyldt med lækkerier.
Det stopper som bekendt ikke de seje romere, der bare slår paraplyen ud og fortsætter!
Vel mødt til torsdagsgrill på Havremarken. 

Arbejdsweekend på kanten af maj

Kl. 10 udstak "Morten" weekendens arbejdsplan og det gode arbejdsfællesskab tog fat om at få trukket rødder og vildskud op, renovere professortrappen, vedligeholde borde, bænke og petanque-bane, sætte 60 nye rafter op på nyt hegn på Carl Plougs Vej og samle afsavede grene m.v. til Skt. Hansbål. 
Beboerne på Baggesensvej stod for en fællesfrokost med masser af hjemmelavede lækkerier som blev indtaget i det nye fine telt, der var stillet op for enden af Baggesensvej. 

Fastelavn 2016

4 tønder, 4 køller, rødvinspunch ved Christian og Kim, fastelavnsboller og mange romere, familie og venner var på pletten til årets fastelavn på Baggesensvej.
Der blev slået til - af børn, unge, ældre, mænd og kvinder i det milde februarvejr, og det hele kulminerede med kåringen af årets kattedronninger og kattekonger.