Kalender 2016

24.11

kl. 18.00 Julemøde på Montebello    

11.-12.2

Beskærer-weekend  

26.2

Fastelavn

29.-30.4

Arbejdsweekend

Sommervejr i efterårets arbejdsweekend

Der var sommerlige temperaturer og sol fra en skyfri himmel til efterårets arbejdsweekend i Romerhusene. Fortovene langs Carl Plougs Vej og Kingosvej samt søstien blev soigneret og der blev fjernet store mængder grene og affald fra fældninger og optrækninger rundt omkring på fællesområdet. Til lørdagens fællesfrokost på Carl Plougs Vej mødte rekordmange op (72!). Til lejligheden var der indkøbt et nyt fællestelt, men det  blev ikke nødvendigt med overdækning i det sollune hjørne, hvor alle fik en god portion af den velkendte romerfrokost.

Sommerfest 2015

Romernes årlige petanqueturnering blev traditionen tro afviklet om eftermiddagen - lørdag d. 8. august - inden selve sommerfesten. Banen blev luget og prepareret og de kampopstemte deltagere stod klar kl. 14. Vejret viste sig fra sin dejlige sensommerside og der blev dystet intenst. Bl.a. var der et opgør, hvor sidste års vinder - Ole Dragø - måtte se sig slået af Anna og Oskar Paludan-Müller.
 Det blev i det hele taget et opgør, hvor den unge generation tog téten. Vinder blev Wilma og Anton Harrsen, der fik overrakt den nye pokal og 1. præmien. 2. præmien gik til Anna og Oskar.

Kl. 18 stod telt, borde og den traditionsomspundne romerbuffét klar for enden af Baggesensvej og Bente Stæhr bød velkommen på festudvalgets vegne. Lækker buffét, duet og sange fra romersangbogen akkompagneret af Frank og Kim - og snak og hygge hele den lange lyse sensommeraften.

Skt. Hans med nye studenter

Der var stort fremmøde af romere og gæster til årets Skt. Hansbål i Dalen. Der kom hurtigt godt fut i bålet på trods af køligt og vådt sommervejr i maj og juni - måske fordi det blev næret af en tung pose gymnasienotater, som blev tilsat af den nybagte Romerstudent, Oskar Palludan-Müller.
"Vi elsker vort land" tonede ud i årets korteste sommertusmørke - dejlig Skt. Hans!

Arbejdsweekend 25. april

Træer blev beskåret, grusstier og trapper renset, rafter og pæle skiftet, Skt. Hans-bålet tog form og meget andet. Forårets arbejdsweekend bød på godt arbejdsvejr, og der var god stemning og aktivitet over hele området. Kl. 13 var der linet op til fællesfrokost i telt i Gryden: Masser af lækkerier, øl og snaps og samvær.

Katten af tønden

Søndag d. 15. februar kl. 11 var tønderne hængt op, Christian og Kim havde traditionen tro brygget rødvinspunch og slikposer og fastelavnsboller stod klar på Baggesensvej.
Først var det 2 tønder til piger og drenge under 14 år, der stod for skud, og dernæst 2 voksentønder til hhv. damer og herrer.
Der blev slået til - ikke mindst for at hold varmen - i den kolde østenvind.
Da de sidste pinde var slået kårede og præmierede bestyrelsen, ved Michala Reinhardt, de 8 kattekonger og dronninger.